Vecka 18

                                  Måndag

  1. Oxkind med rödvinsås – klyft potatis.
  2. Fiskgratäng med dillsås – räkor.

                                   Tisdag

  1.                                   Valborg.
  2. Vi öppnar kl 11,00 med A la Carte meny.

                                    Onsdag

  1. Viltfärsbiff med svampsås – stekt potatis.
  2. Ångad fiskfilé med svamp, dillsås – kokt potatis.

                                     Torsdag

  1. Fläsknoisette med Choronsås – pommes frites.
  2. Stekt fiskfilé med timjandressing – kokt potatis.

                                      Fredag

  1. Dillkött på lamm – kokt potatis.
  2. Vitvinspocherade fiskfilé med purjolökssås – kokt potatis.

                           Ni kan också välja:

Pasta:  Pasta Matriciana.

Vegetarisk: Vegetariska biffar med grönsaker, dressing.

Sallad: Ost- och skinka, vegetarisk, tonfisk, skaldjur,

Kyckling, räkor eller grekisk sallad.

Omelett: Med kyckling, med räkor, med skinka eller med

Champinjon.

Crêpes: Prins Bertil med vitvinsås (räkor) eller (curry kyckling).

Valfri pizza: Se pizzamenyn!

                           Pris: 70: – (Kaffe ingår)

I lunchen ingår valfri lättöl, läsk, sodavatten, mjölk eller isvatten, salladsbuffé. Avhämtning 65: – utan dryck. Serveras mellan 11 och 15. www.lillarestaurangen.se tfn: 031-21 14 04

 

 

Missa inte att vi till helgen kommer att gästas av en trubadur i världsklass.

Varmt välkomna  fredag och lördag kl (21,00-01,00)